VIRAL

Δημοσιογράφος του ESPN ξέσπασε on-air κατά του Ρικ Πιτίνο

Δημοσιογράφος του ESPN ξέσπασε on-air κατά του Ρικ Πιτίνο
PRINTSCREEN

Στο στόχαστρο του Κρις "Mad Dog" Ρούσο μπήκε ο Ρικ Πιτίνο, λόγω κάποιων πρόσφατων δηλώσεών του. Δείτε το ξέσπασμα του δημοσιογράφου στο ESPN.

Ο Κρις Ρούσο, γνωστός και ως "Mad Dog", έβαλε στο στόχαστρο τον Ρικ Πιτίνο. Ο δημοσιογράφος του ESPN μίλησε για τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού στη στήλη του "What are you mad about" με αφορμή τις πρόσφτες δηλώσεις του Hall of Famer τεχνικού μετά από ένα παιχνίδι του Saint John's.

Για την ακρίβεια η ομάδα του Πιτίνο έχασε μία διαφορά 19 πόντων που είχε χτίσει στο πρώτο μέρος, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα εκείνος να κάνει λόγο για "τη λιγότερο απολαυστική εμπειρία" της προπονητικής του καριέρας, ενώ τόνισε ακόμα πως "είμαστε τόσο μη αθλητικοί που δεν μπορούμε να μαρκάρουμε κανέναν χωρίς να κάνουμε φάουλ".

"Αγαπώ τον Πιτίνο, αλλά αυτή η εικόνα ήταν άθλια. Σκοτώνει μερικά 19χρονα παιδιά. Ρικ εσύ τους διάλεξες. Και τώρα σκοτώνει και τους προπονητές τους, λέγοντας ότι έκαναν κακή δουλειά στο recruiting. Ρικ με δουλεύεις; Είσαι ο πρώτος προπονητής. Τους σκότωσε όλους. Ήταν έξαλλος. Γιατί δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη Ρικ; Πες έκανα προχειροδουλειά, πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είχαμε μία καλή χρονιά και ξαφνικά καταρρεύσαμε. Ρίξ'τε σε μένα τις ευθύνες, εγώ βγάζω 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Σοκαρίστηκα με τον Πιτίνο".

TAGS VIRAL ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ