EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Άλμπα Βερολίνου

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Άλμπα Βερολίνου

Η Ζαλγκίρις είδε την Άλμπα να μαζεύει τη διαφορά, όμως οι Λιθουανοί παρέμειναν ψύχραιμοι και πήραν την πρώτη νίκη τους στο Top 16 με 75-62.

Στην ανωτερότητα της Ζαλγκίρις στάθηκε ο Γκιντάρας Κάπρικας, όπως και ο Σάσα Ομπράντοβιτς, με δηλώσεις τους, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Γκιντάρας Κάπρικας: "Αναμφίβολα, η κυριότερη αιτία της νίκης ήταν η πολύ σκληρή μας άμυνα για 40 λεπτά. Πέτυχαν μόνο 62 πόντους απόψε. Αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Τα σουτ στα τελευταία λεπτά θέλουν και λίγη τύχη, αλλά εμείς τα βάλαμε. Ήταν σκληρό για εμάς να ξεκινήσουμε με ήττα το Top 16 απέναντι στη Γαλατασαράι, αλλά στην έδρα μας με την στήριξη του εξαιρετικού κόσμου μας ήταν σημαντικό να πάρουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης".

Σάσα Ομπράντοβιτς: "Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις, άξιζε τη νίκη. Ίσως δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι, ποιοτικά, αλλά είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε απόψε. Είχαμε έλλειψη δύναμης κάτω από το καλάθι, επειδή ο Ραντόσεβιτς δεν μπορούσε να αγωνιστεί απόψε. Είναι μεγάλη εμπειρία. Κάποιοι παίκτες συνεχίζουν να βρίσκονται σε επίπεδο Euroleague. Δυστυχώς απόψε δεν κάναμε το ίδιο παιχνίδι, όπως με την Μπαρτσελόνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ