EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Σάσαρι - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Σάσαρι - Ρεάλ Μαδρίτης

Το τελικό +25 (58-83) με το οποίο κέρδισε η Ρεάλ, στην έδρα της Σάσαρι, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Γι αυτό και ο Ρομέο Σακέτι είχε ένα μικρό... παράπονο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αυτό που έπρεπε στην έδρα της Σάσαρι (58-83). Ακόμα κι έτσι όμως, δεν έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της, αφού... εκκρεμεί το ντέρμπι με την Αναντολού Εφές. Εκεί εστιάζει πλέον η "Βασίλισσα", σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο. Από την άλλη, ο Ρομέο Σακέτι έχει πικρία για την τελική έκταση της διαφοράς, αφού η ιταλική ομάδα ήταν εξαιρετική μέχρι το 30ο λεπτό.

Ο Ρομέο Σακέτι δήλωσε πως " επιστρέψαμε δύο από μεγάλες διαφορές, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο γιατί ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Όπως και να έχει, στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι σωστά. Για τριάντα λεπτά παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία".

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσο είπε πως " δίνω συγχαρητήρια στη Σάσαρι. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με ένταση και μεγάλη διάθεση. Θέλω επίσης να συγχαρώ την ομάδα μου. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όπως είναι κάθε νίκη στην Euroleague. Θα εστιάσουμε τώρα την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι, που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ