EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Παρτίζαν – Ναντέρ

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη επί της Ναντέρ, υπενθυμίζοντας ότι η σημερινή αντίπαλος της Παρτίζαν είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας ενώ ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Παρτίζαν – Ναντέρ στη Hala Pionir.

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: ”Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απόψε. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη. Προσφέραμε στους φίλους της Παρτίζαν ακόμη μια χαρούμενη βραδιά! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνισή μας. Μην ξεχνάτε ότι η Ναντέρ είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας ενώ η Γαλλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι η πρώτη μας νίκη στην Euroleague και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια”.

Μπόρις Ντάλο: ”Ήταν το ντεμπούτο μου στην Euroleague, μπροστά στον κόσμο μας. Η ατμόσφαιρα ήταν όπως ακριβώς περίμενα! Απλά απίστευτη. Παίξαμε δυνατά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στην Ναντέρ να πετύχει εύκολα καλάθια”.

Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς: ”Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα. Η Ναντέρ είναι ένας σύλλογος με ικανούς παίκτες και εξαιρετική χημεία. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν σπουδαία”.

Ναντέρ

Πασκάλ Ντοναντιέ: ”Συγχαρητήρια στην Παρτίζαν. Εκτιμώ πολύ το στυλ της ομάδας του κόουτς Πέσιτς καθώς και τη δουλειά που γίνεται σε αυτή τη σχολή του μπάσκετ! Πήραμε το μάθημά μας απόψε και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Η Ναντέρ αγωνίζεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ένα παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Παρτίζαν είναι μια απίστευτη εμπειρία!”.

Αλί Τραορέ: ”Οι φίλαθλοι της Παρτίζαν δημιούργησαν απίστευτη πίεση. Φυσικά, δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε. Ήμασταν απογοητευτική στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ