EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Παρτίζαν - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Παρτίζαν - Γαλατάσαραϊ

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποθέωσε τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ενώ ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε πως κάθε νίκη στο Βελιγράδι είναι σπουδαία υπόθεση.

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων μετά τη σπουδαία νίκη της Γαλατάσαραϊ επί της Παρτίζαν.

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: ''Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υπό πολύ δύσκολες συνθήκες αφού αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε πολλά... νεκρά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόοδο του Μπογκντάνοβιτς και την εξέλιξή του σε σπουδαίο παίκτη! Το πρόβλημά του αυτή τη στιγμή είναι ότι περνάει πολλά λεπτά στο παρκέ. Με τον Κίνσεϊ και τον Σάσα Πάβλοβιτς, η δουλειά του θα γινόταν πιο εύκολη''.

Γαλατάσαραϊ

Εργκίν Αταμάν: ''Το βάθος πάγκου ήταν το κλειδί σε αυτή την σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Ξέραμε ότι η Παρτίζαν δεν είχε στη διάθεσή της σημαντικούς παίκτες. Πήραμε κεφάλι στο σκορ στην πρώτη περίοδο και διατηρήσαμε το προβάδισμα ως το τέλος. Ο Χένρι Ντόμερκαντ ήταν εξαιρετικός απόψε! Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Παρτίζαν στην Belgrade Arena. Κάθε νίκη σε αυτό το γήπεδο είναι σπουδαία! Η Παρτίζαν ξεκίνησε το παιχνίδι με 13/15 σουτ! Στη συνέχεια καταφέραμε να περιορίσουμε τον Μπογκντάνοβιτς αφού ο Εντέρ Αρσλάν και ο Σινάν Γκιουλέρ έπαιξαν εξαιρετική άμυνα''.

Μίλαν Μάτσβαν: ''Νιώθω έντονα συναισθήματα κάθε φορά που παίζω κόντρα στην Παρτίζαν, μπροστά στον κόσμο της που τον ξέρω καλά! Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Νομίζω πως προετοιμαστήκαμε καλά γι αυτό το παιχνίδι. Ίσως αυτό το αποτέλεσμα να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας στο TOP-16. Έχουμε ήδη τρεις νίκες στα μισά του TOP-16 και ελπίζω να προκριθούμε στα playoffs συνολικά με έξι ή εφτά νίκες''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ