EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Ζαλγκίρις Κάουνας

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Ζαλγκίρις Κάουνας

Η Ούνικς Καζάν πήρε τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας (73-60) και μαζί αύξησε τις ελπίδες για πρόκριση στο Top 16. "Σε διαρκή πρόοδο", δήλωσε ο Εβγκένι Πασούτιν.

Στο τέλος του πρώτου γύρου, η Ούνικς Καζάν ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον όμως βρίσκεται πολύ κοντά στο Top 16, μετά το 73-60 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Η πρόοδος των Ρώσων αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα, επομένως ο προπονητής τους δεν μπορεί παρά να νιώθει ευτυχισμένος.

Ο Εβγκένι Πασούτιν είπε πως " η ομάδα ήταν ενωμένη, θέλοντας να κερδίσει για να φτάσει πιο κοντά στο Top 16. Στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τη δράση των αστεριών της Ζαλγκίρις Κάουνας. Παίξαμε σκληρή άμυνα από το πρώτο λεπτό, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε κάποια ριμπάουντ και κάναμε λάθη. Γι αυτό ήμασταν πίσω στο σκορ. Στην ανάπαυλα, μιλήσαμε για τα όσα πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Γι αυτό παίξαμε καλά. Πήραμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση και αποφύγαμε τις... παρορμητικές επιλογές. Είμαι χαρούμενος γιατί βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε, απέναντι στην Ενισέι".

Από την πλευρά του, ο Γκιντάρας Κράπικας υποστήριξε: " Είμαι χαρούμενος που γύρισα σε ένα γήπεδο, που εργάστηκα για τρία χρόνια. Έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν βρίσκαμε εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι. Η επίθεσή μας δεν λειτούργησε καλά. Ούτε ο Άντερσον, ούτε τα άλλα παιδιά σκόραραν αρκετά. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας όταν σκοράρει τόσο λίγο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ