EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νίζνι Νόβγκοροντ - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Νίζνι Νόβγκοροντ - Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε για λίγο απέναντι στη Νίζνι, όμως πέρασε από τη Ρωσία, παίρνοντας τη νίκη με 78-60.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του , ενώ στάθηκε στα κομμάτια που έκανε καλά η ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις, από την πλευρά του, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά την ήττα.

Άιναρς Μπαγκάτσκις: "Αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε κάθε ομάδα που έχει απαιτήσεις. Αυτό κάναμε για κάποιο διάστημα. Δεν μπορώ να πω πως παίξαμε άσχημα αμυντικά, αλλά ο Γκάουντλακ μας πλήγωσε πολύ απόψε. Είναι ένα καλό μάθημα για την ομάδας πως πρέπει να παίζεις σε κάθε φάση σαν να είναι η τελευταία. Τίποτα άσχημο δεν συνέβη, συνεχίζουμε τη δουλειά".

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ήρθαμε με μεγάλο σεβασμό απέναντι στη Νίζνι μετά την εξαιρετική τους παρουσία στην κανονική διάρκεια και το πρώτο παιχνίδι του Top 16. Η προτεραιότητά μας ήταν να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας από την άμυνα και τα πήγαμε εξαιρετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά στην κυκλοφορία μπάλας και χρησιμοποιήσαμε το ταλέντο μας. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη αυτή επειδή κάθε παιχνίδι στο Top 16 είναι σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ