EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος έμεινε ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά τη μεγάλη νίκη της Λαμποράλ επί της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του η άμυνα του γ' δεκαλέπτου

Η Λαμποράλ γύρισε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο και στο τέλος κατάφερε να το πάρει και μάλιστα με σημαντική διαφορά, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Σέρτζιο Σκαριόλο για τη νίκη της ομάδας του...

Λαμποράλ:

Σέρτζιο Σκαριόλο: "Ο Νοτσιόνι συγκλονιστικό παιχνίδι, δεν βρίσκω άλλες λέξεις. Είχαμε ένα πολύ άσχημο στο πρώτο ημίχρονο κι αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να δώσουμε μία ώθηση και η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Είχαμε ένα εντυπωσιακό β' ημίχρονο με πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία

"Ελπίζω αυτό το ματς να είναι σημείο κλειδί για εμάς. Είναι ασυνήθιστο εξαιτίας του σκορ στο πρώτο ημίχρονο, οφείλοντας να ανταπεξέλθουμε από μία περίπλοκη άμυνα και ιδιαίτερα επειδή το κάναμε με εξαιρετική άμυνα στο γ΄δεκάλεπτο, που μας οδήγησε σε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Το κλειδί ήταν οι 10 πόντοι στο γ' δεκάλεπτο. Ο καθένας συνεισέφερε με τον τρόπο του, ρυθμίσαμε την άμυνα μας κόντρα στον Ναβάρο, ο οποίος είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε 97 πόντους, αλλά τους υποχρεώσαμε να πετύχουν μόλις 10 πόντους στο γ' δεκάλεπτο που ήταν πολύ σημαντικό".

Μπαρτσελόνα:

Τσάβι Πασκουάλ: "Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την απόδοση τους στο TOP-16. Καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι σε ένα πραγματικά δύσκολο όμιλο. Αφήσαμε πίσω μας τη β' φάση της διοργάνωσης και περάσαμε στα πλέι οφ ως καλύτερη ομάδα στo ranking. Tα δύο ημίχρονα ήταν τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο, ήμασταν εξαιρετικοί σε άμυνα κι επίθεση και παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. Στο β' ημίχρονο ήταν παρόμοιο με τον δεύτερο αγώνα σειρά των πλέι οφ του 2011 κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Άντε Τόμιτς: "Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο β' ημίχρονο και το αγωνιστικό μας επίπεδο έπεσε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα γιατί έχουμε πολύ πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι δικό μας σφάλμα, ούτε των διαιτητών, ούτε κάποιου άλλου. Πρέπει να παλέψουμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας για να ξεκινήσουμε νικηφόρα στα πλέι οφ. Δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωση και την ενέργειά μας, παραπονούμενοι. Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε θετικά μηνύματα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι".

Χουάν Κάρλος Ναβάρο: "Είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Πιστέψαμε πως θα νικούσαμε με 15 πόντους στο ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να επιστρέψουμε πριν το πρώτο μας παιχνίδι στα πλέι οφ. Ήμασταν ολοκληρωτικά ασύνδετοι στο β' ημίχρονο. Πρέπει να δούμε το βίντεο, ήταν απόρροια της συμπεριφοράς και της συγκέντρωσης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ