ΜΠΑΣΚΕΤ

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Εφές Αναντολού

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Εφές Αναντολού

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές της Μπάμπεργκ και της Εφές Αναντολού μετά το τέλος της μεταξύς τους αναμέτρησης.

Ο Αντρέα Τρινκέρι βλέπει πως η τύχη αρχίζει να είναι με το μέρος της ομάδας του. Έχασε αρκετά ματς στο φινάλε, όμως τώρα μετρά δυο σερί νίκες. Και γι' αυτό το λόγο μοιράζει συγχαρητήρια. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, από την άλλη, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπάμπεργκ και στάθηκε στις δυο στατιστικές κατηγορίες που έκριναν τον αγώνα στη Νυρεμβέργη.

Αντρέα Τρινκέρι: " Σε αυτό το ματς, θυμήθηκα τι συνέβη πέρυσι. Είχαμε κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σε μια τρομερή αρένα, όμως είχαμε χάσει. Ήταν ένα εκπληκτικός αγώνας εκείνος με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Απόψε, ήταν άλλο ένα σπουδαίο ματς. Παίξαμε εξαιρετικά, ήμασταν συνεπείς και πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Η Εφές είναι η πιο αθλητική ομάδα στην EuroLeague. Έχουν μέγεθος, αθλητές και απόψε δείξαμε ότι είχαμε ανάλογη ενέργεια με εκείνους. Παίξαμε με σταθερότητα σε όλο το παιχνίδι, όλοι ήταν έτοιμοι. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι στο τέλος της ημέρας, εκείνοι βγάζουν τις φάσεις. Αυτοί πρέπει να ακούσουν τα συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς: " Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ, άξιζαν τη νίκη. Έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν γι' αυτόν τον λόγο. Είχαμε πρόβλημα δίνοντάς τους εύκολα καλάθια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μας διέλυσαν στο pick-and-roll και στις καταστάσεις του ένας εναντίον ενός. Έβαλαν δίποντα και lay-ups με εξαιρετικά ποσοστά. Είχαμε πρόβλημα σε όλο το ματς. Ήμασταν κοντά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, εκτός από αυτές τις δυο που τους έδωσαν τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ