EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε "σεφτέ" στο Top 16, κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα (78-67). Διαβάστε τί είπαν οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε την πρώτη της νίκη στο Top 16 της Euroleague, μετά το +11 (78-67) επί του Ερυθρού Αστέρα. Η αυτοπεποίθηση των Ισραηλινών επέστρεψε σε υψηλά επίπεδα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Γκάι Γκούντες μετά το τέλος της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, στο Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γκάι Γκούντες (Μακάμπι - προπονητής): " Είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ο Μπράιαν (Ραντλ) έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά συνολικά όλη η ομάδα βοήθησε για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Πριν το παιχνίδι, αναφερθήκαμε στην ανάγκη να παίξουμε καλή άμυνα. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Πετύχαμε όσα θέλαμε, αν και πιστεύω πως μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Όπως είπα και στα αποδυτήρια, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Τώρα παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα, την οποία μπορούμε να κερδίσουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα".

Μπράιαν Ραντλ (Μακάμπι - παίκτης): " Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστή ιστορία. Αυτή η νίκη είναι καλή για το ηθικό κομμάτι και μας βοηθάαει ψυχολογικά, αλλά πριν την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι τη Δευτέρα (12/1). Ελπίζω πως θα τα πάμε καλά και θα πάμε με άριστη ψυχολογία στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Έχουμε βελτιωθεί από την αρχή της σεζόν. Η ήττα της περασμένης εβδομάδας ήταν σκληρή για εμάς, γιατί θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη".

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι - παίκτης): " Ήταν νίκη που προήλθε από την ομαδική δουλειά. Όλοι συμμετείχαν και αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο πήγαμε εξαιρετικά. Να παίζεις ομαδικά και με τον σωστό τρόπο. Να κερδίζεις ομαδικά. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ, αλλά ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Οι προπονητές μας ετοίμασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας - προπονητής): " Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε με τον γρήγορο ρυθμό του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη επιθετικά, επιτρέποντας στους παίκτες της Μακάμπι να σκοράρουν εύκολα καλάθια. Η Μακάμπι είχε μεγάλο πλεονέκτημα από τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήρε και έφτασε με άνεση στη νίκη".

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας - παίκτης): "Επιτρέψαμε στη Μακάμπι να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Επίσης, είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Έχουμε, ακόμα, πολλούς αγώνες ως το τέλος του TOP-16. Θα αναλύσουμε το ματς με τη Μακάμπι και θα διορθώσουμε τα λάθη μας ενόψει της συνέχειας. Ένιωσα υπέροχα παίζοντας εδώ. Πάντα αισθάνομαι όμορφα όταν αγωνίζομαι στο Τελ Αβίβ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ