EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Μπάγερν

Δηλώσεις: Μακάμπι - Μπάγερν

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε ανακουφισμένος μετά την κόρνα της λήξης και χαρακτήρισε τη νίκη επί της Μπάγερν ως μια από τις πιο σημαντικές της σεζόν!

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη σπουδαία νίκη της Μακάμπι επί της Μπάγερν, στη NOKIA Arena.

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω κοουτσάρει στην καριέρα μου και μια από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν για τη Μακάμπι! Υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενος αφού στο τέλος τα καταφέραμε. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ κουρασμένοι και ήμουν ικανοποιημένος με την κόρνα της λήξης''.

Σίλβεν Λάντεσμπεργκ: ''Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δύσκολος αγώνας ως το τέλος. Έπρεπε να παλέψουμε κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Μπάγερν. Είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα με βαθύ ρόστερ''.

Μπάγερν

Σβέτισλαβ Πέσιτς: ''Η Μακάμπι δεν βρήκε λύσεις στην άμυνά μας. Είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε την Μακάμπι στην έδρα της όμως δεν τα καταφέραμε. Όπως και να 'χει, μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε απόψε. Είχαμε την ευκαιρία μας στο τέλος να ισοφαρίσουμε και να στείλουμε τον αγώνα στην παράταση όμως ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα σφύριγμα! Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που αντιδράσαμε''.

Μάλκολμ Ντιλέινι: ''Επιστρέψαμε στο παιχνίδι όμως η προσπάθειά μας δεν ήταν αρκετή. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Παίζουμε καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια και νομίζω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ