EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπάγερν Μονάχου

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπάγερν Μονάχου

Αρκετά προσγειωμένος και χωρίς μεγάλες προσδοκίες για πρόκριση παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Εβγκένι Πασούτιν

Ο Εβγκένι Πασούτιν αφού ευχαρίστησε τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν έδωσε το σύνθημα για τις υποχρεώσεις που έρχονται σε ρωσικό κύπελλο και VTB. Με το κεφάλι ψηλά ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι η Μπάγερν του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Εβγκένι Πασούτιν: "Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό που έκαναν σήμερα. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στην επιθυμητή διαφορά πόντων. Είναι μία καλή νίκη και είχαμε μία εξαιρετική σεζόν στην Euroleague. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παλέψουν μέχρι το τέλος και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν στο ρωσικό κύπελλο και την VTB".

Μπάγερν Μονάχου

Σβέτισλαβ Πέσιτς: "Θέλω να συγχαρώ την Λοκομοτίβ για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν σημαντικό για εμάς να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Euroleague για μία τελευταία φορά τη φετινή σεζόν. Παίξαμε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και παίξαμε καλή άμυνα στους Μπράουν και Σίμον. Είναι σημαντικό ότι είδαμε τη σωστή συμπεριφορά από όλους τους παίκτες μας σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ