EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Βαλένθια

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Βαλένθια
INTIME SPORTS

Τον απολογισμό της παρουσίας της Βαλένθια στην Euroleague έκανε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του "δεν άξιζε να προκριθεί". Εμφανώς ικανοποιημένος για τη νίκη και την πρόκριση ο Ίμπον Ναβάρο

Μετά το τέλος του αγώνα με την Βαλένθια μόνο καλά λόγια είχε να πει ο τεχνικός της Λαμποράλ Κούτσα, Ίμπον Ναβάρο, ο οποίος δήλωσε: "Η ομάδα κατάλαβε πως αυτό που μετρούσε περισσότερο ήταν τα ριμπάουντ και η επιθετική διάθεση. Οι ψηλοί μας ήταν εξαιρετικοί απόψε. Ξέραμε πως αν ελέγξουμε τα ριμπάουντ, η Βαλένθια δεν θα έχει τρόπους να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ήταν ένα μακρύ παιχνίδι και έπρεπε να παλέψουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι εξαιρετική στα σουτ τριών πόντων. Στο τέλος όμως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν δεν σουτάρεις καλά από την περιφέρεια, όπως εμείς απόψε, πρέπει να καταλάβεις πως είναι ανάγκη να προσπαθήσεις να διεισδύσεις στο αντίπαλο καλάθι. Και αυτό κάναμε! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στο Top 16, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πιθανότητες να βγούμε δεύτεροι στον όμιλό μας και αυτό θα διεκδικήσουμε στο Βελιγράδι".

Από την πλευρά του ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς υποστήριξε: "Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ την Λαμποράλ Κούτσα για τη νίκη και την πρόκριση της στο ΤΟΡ 16. Δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν αμυντικό ρυθμό. Ακόμα κι όταν παίζαμε άμυνα ζώνης ο αντίπαλος έβρισκε πόντους από δεύτερες ευκαιρίες που του δίναμε. Έχουμε πολλά προβλήματα απέναντι σε ομάδες που βρίσκουν τον τρόπο να μας χτυπάνε στην άμυνα. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που σκοράρει αρκετούς πόντους, έχουν καλά ποσοστά και βρίσκει πολλές φορές εύκολα καλάθια από ντράιβ. Όταν δεν μπορείς να το σταματήσεις αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχεις πιθανότητες νίκης. Δεν αξίζαμε να προκριθούμε κοιτώντας πως παρουσιαστήκαμε στην regular season".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ