EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα- Φενέρ

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα- Φενέρ
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε μετά την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα, έκανε λόγο για έλλειψη κινήτρου και δήλωσε απογοητευμένος από την έλλειψη ομαδικού πνεύματος.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη μεγάλη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Λαμποράλ Κούτσα

Σέρτζιο Σκαριόλο: ''Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς. Όλοι οι παίκτες είχαν σημαντική συνεισφορά και είμαστε ικανοποιημένοι αφού ο κόσμος μας είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια απίστευτη νίκη στο τελευταίο μας, εντός έδρας παιχνίδι! Είχαμε μια τρομερή αναλογία ασίστ/λάθη, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και μου αρέσει η προσέγγιση που κάναμε στις αρχές της τρίτης περιόδου. Περιμέναμε ένα δυνατό ξεκίνημα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ όμως δείξαμε αποφασιστικότητα και θέληση. Έτσι αποκτήσαμε διαφορά ασφαλείας. Απόψε αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και ένα πολύ καλό προπονητή. Όλα αυτά δίνουν μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας.

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: ' 'Θέλω να συγχαρώ την Λαμποράλ Κούτσα για τη νίκη της. Ήταν καλύτεροι από εμάς από την αρχή του αγώνα. Το σημαντικό στο μπάσκετ είναι το κίνητρο. Είδα πως η ομάδα μου απόψε δεν είχε κίνητρο! Νιώθω απαίσια για τον τρόπο που παίξαμε απόψε, ειδικά με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι βασικοί μας το παιχνίδι. Δεν τους ένοιαζε αν η διαφορά ήταν στους 20 ή 30 πόντους, αν έχαναν την μπάλα, αν ο αντίπαλος είχε κατοχή και έβρισκε ελεύθερο σουτ. Προσπαθείς να αλλάξεις πράγματα, να κάνεις rotation, να δώσεις χρόνο στους αναπληρωματικούς όμως υπάρχει πρόβλημα όταν δεν μπορείς να βρεις τι φταίει!

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος γιατί νομίζω ότι οι παίκτες μου είναι ατομιστές! Τους το είπα στα αποδυτήρια, επομένως ξέρουν τη γνώμη μου. Δεν τα παρατάω. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παλέψω ως το τέλος! Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που με υποστηρίζουν και θέλουν να κάνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο. Έχουμε 25 εκατομμύρια οπαδούς που υποστηρίζουν αυτό το κλαμπ και μόνο γι' αυτό νιώθω πολύ απογοητευμένος''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ