EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ-Παρτίζαν

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ-Παρτίζαν

Πλώρη για το Final-4 βάζει η Γαλατάσαραϊ με τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει ότι είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας του από εδώ και πέρα

Ακόμα υψηλότερους στόχους βάζει ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι πλέον η Γαλατάσαραϊ θα παλέψει για την πρόκρισή της στο Final-4.

Γαλατάσαραϊ

Εργκίν Αταμάν: "Κάναμε μία εξαιρετική δουλειά απόψε. Ήμασταν πίσω και είχαμε μειονεκτήματα στο δεύτερο μισό του TOP-16. Ξεκινήσαμε να παλεύουμε μετά τη νίκη στο Κρασνοντάρ. Πάιξαμε πέντε καθοριστικά παιχνίδια μετά το Κρασνοντάρ και νικήσαμε τα 4 από αυτά. Κι επίσης σχεδόν νικήσαμε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα, είχαμε μία σκληρή σεζόν στην Ευρωλίγκα, παίξαμε 24 παιχνίδια για το καταφέρουμε αυτό. Είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς που προκριθήκαμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πολλοί τραυματισμοί μας ταλαιπώρησαν, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που πίστεψαν σε εμάς και μας υποστήριξαν. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πραγματικά εξαιρετική ομάδα, το ξέρουμε αυτό. Πλέον όμως η Γαλατάσαραϊ έχει έναν μόνο στόχο κι αυτός είναι να προκριθούμε στο Final-4".

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: "Θέλω να ευχαριστήσω τη Γαλατάσαραϊ πρώτα απ' όλα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για αυτούς. Στην ουσία εμείς θέλαμε να παίξουμε καλά απόψε, γιατί ξέραμε ότι η Γαλατάσαραϊ θα είχε πίεση, αλλά τα κατάφεραν και προκρίθηκαν. Θέλω να συγχαρώhttp://euroleague.sport24.gr/article/2734717/real-olympiakos_kai_tsska-panathhnaikos.html τον κόουτς Αταμάν γιατί πιστεύω ότι είναι ο κύριος λόγος που προκρίθηκε η ομάδα του, κατά τη γνώμη μου. Αυτοί οι οπαδοί σαφώς και αξίζουν να βρίσκονται στα πλέι οφ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ