EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Άλμπα Βερολίνου - Γαλατασαράι

Δηλώσεις: Άλμπα Βερολίνου - Γαλατασαράι

Η Άλμπα Βερολίνου δυσκολεύτηκε αρκετά στο τέταρτο δεκάλεπτο, απέναντι στην Γαλατασαράι, όμως επικράτησε με 75-68, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στα play offs.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Γαλατασαράι, στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Μάρκο Μπάνιτς, του οποίου η ποιότητα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι.

Σάσα Ομπράντοβιτς: "Είναι ακόμα πιθανό να προκριθούμε στα play offs. Το σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Φυσικά, για το κλαμπ μας αυτό είναι ένα μήνυμα και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη Γερμανία με τον καλύτερο τρόπο. Η Γαλατασαράι δεν είχε τίποτα να χάσει και έδειξε πολύ ποιότητα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ασταμάτητοι. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Βρήκαμε τον τρόπο, στο τέλος και κερδίσαμε το παιχνίδι χάρη στην εμπειρία του Μπάνιτς".

Μάρκο Μπάνιτς: "Είναι μια ξεχωριστή νίκη, επειδή ήταν μια πολύ σημαντική επικράτηση στον προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μετά την διακοπή ήμασταν συγκεντρωμένοι στη δουλειά που είχαμε να κάνουμε στο παρκέ. Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε αργά το βράδυ, όμως ήμασταν έτοιμοι. Ξεκινήσαμε με συγκέντρωση, ακόμα κι αν αυτό δεν ήταν εύκολο. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Είναι μια μεγάλη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ