ΕΟΚ

Δικηγόρος ΕΟΚ στο SPORT 24: "Μόνη νόμιμη και υπαρκτή διοίκηση υπό τον Γεώργιο Βασιλακόπουλο, ανύπαρκτη οποιαδήποτε άλλη διοίκηση"

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Ομοσπονδίας
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ΕΟΚ EUROKINISSI

Ο δικηγόρος που εκπροσώπησε την ΕΟΚ στο Πρωτοδικείο, Κώστας Κατσακιώρης, δήλωσε στο SPORT 24 ότι αυτό που δείχνει η απόφαση, είναι ότι η μοναδική νόμιμη διοίκηση είναι αυτή με Πρόεδρο τον Γεώργιο Βασιλακόπουλο.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Βαγγέλη Λιόλιου για απομάκρυνση των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη διατηρώντας τους στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Και σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσώπησε την ΕΟΚ, Κώστα Κατσακιώρη, αυτή είναι η απόφαση είναι η απόδειξη ότι αναγνωρίζεται ως μοναδική υπαρκτή προσωρινή διοίκηση αυτή με Πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και δεν υφίσταται διοίκηση με Πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κατσακιώρη στο SPORT 24:

"Δεν καταλαβαίνω την λογική ότι όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε και όταν χάνουμε, κερδίζουμε πάλι. Το δικαστήριο έκρινε ότι όλες οι ενέργειες Βασιλακόπουλου και Γολέμη ήταν ορθές και νόμιμες. Ότι, η μόνη νόμιμη και υπαρκτή διοίκηση είναι υπό τον Γεώργιο Βασιλακόπουλο που ασκεί και πράξεις διοίκησης.

Είναι ανύπαρκτη οποιαδήποτε άλλη διοίκηση και τούτο διότι υπεβλήθη ένσταση κατά της ΕΟΚ υπό τον Βασιλακόπουλο και υπέρ της διοίκησης Φάνη Χριστοδούλου, η οποία και απορρίφθηκε. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί ευσεβή πόθο και δεν αποδεικνύεται με δικαστικές αποφάσεις παρά μόνο με δηλώσεις και ανακοινώσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ