ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ενωμένοι Φασούλας και Λιόλιος, ψήφισαν Φάνη Χριστοδούλου για πρόεδρο

Ο Φάνης Χριστοδούλου
Ο Φάνης Χριστοδούλου SPORT24.GR

Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας συμφώνησαν για το καλό του μπάσκετ και προχώρησαν -δίχως να συμμετάσχει η πλευρά Βασιλακόπουλου, στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης..

Η πλευρά Βασιλακόπουλου απείχε και οι Φασούλας - Λιόλιος συμφώνησαν για το καλό του αθλήματος και προχώρησαν στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του, όμως τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ συνέχισαν την τηλεδιάσκεψη και προχώρησαν στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο. Το θέμα είναι κατά πόσο πρόκειται για νόμιμη κίνηση και αν θα την αποδεχθεί το Πρωτοδικείο.

Με άλλα λόγια, οι παρατάξεις Λιόλιου και του Φασούλα προχώρησαν ενωμένες για το καλό του μπάσκετ. Η πρόταση του Φασούλα για να βγει πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου έγινε αποδεκτή και από την πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου κι έτσι με 9 ψήφους υπέρ και μία κατά, προχώρησαν στη διαδικασία και θα στείλουν τα αποτελέσματα στο Πρωτοδικείο.

Πέραν του Φάνη Χριστιδούλου, Α αντιπρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (θέση που ανήκει στον ΕΣΑΚΕ), Β' αντιπρόεδρος ο Ντίνος Νικολόπουλος, Γενικός γραμματέας ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ταμίας ο Μπάμπης Μαρκάκης και ειδικός Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος.

Προφανώς και αυτή η ψηφοφορία δεν θα γίνει αποδεκτή από την πλευρά Βασιλακόπουλου και θα την προσβάλει στο Πρωτοδικείο, είναι όμως μια κίνηση που δείχνει ότι Φασούλας και Λιόλιος κοιτούν να βρουν λύσεις και να βάλουν τέλος στα προβλήματα που δημιουργούνται συνεχώς από την παλιά διοίκηση. Και όσο κι αν διαφωνεί η παλιά Διοίκηση, να μέλη της προσωρινής Διοίκησης έχουν άλλη άποψη.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Φάνη Χριστοδούλου στο SPORT 24:

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ