EUROCUP

Δικαίωση για Κορομηλά και Ρίζικ: Αθώοι για για τις κατηγορίες περί χρηματισμού στον τελικό του EuroCup του 2021

Δικαίωση για Κορομηλά και Ρίζικ: Αθώοι για για τις κατηγορίες περί χρηματισμού στον τελικό του EuroCup του 2021
INTIME SPORTS

Μέρα δικαίωσης για τον Ηλία Κορομηλά και τον Μπόρις Ρίζικ, με την EuroLeague Basketball να ανακοινώνει ότι έπειτα από έρευνα που έγινε για τις κατηγορίες περί προσπάθειας χρηματισμού του Μικόλα Αμπρόσοβ στους τελικούς του EuroCup του 2021 διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία να στηρίζουν την κατηγορία.

Ο Ηλίας Κορομηλάς και ο Μπόρις Ρίζικ καθάρισαν τα ονόματά τους. Σχεδόν 5 μήνες μετά τις δηλώσεις του Μίκολα Αμπρόσοβ ότι οι Κορομηλάς, Ρίζικ τον προσέγγισαν και του πρόσφεραν 10.000 ευρώ για να φροντίσει με τα σφυρίγματά του να νικήσει η Ούνικς Καζάν την Μονακό στον 2ο τελικό, η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι έπειτα από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν την κατηγορία.

"Το αποτέλεσμα της έρευνας που έγινε, που στηρίχθηκε σε στοιχεία που συλλέχθηκαν από ανεξάρτητη αρχή, έδειξαν ότι δεν υπάρχει απόδειξη που να οριοθετεί προσπάθεια δωροδοκίας, κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση απορρίπτεται" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της EuroLeague Basketball, που δικαίωσε τους δύο διαιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ηλίας Κορομηλάς αποσύρθηκε από την διαιτησία λόγω τραυματισμού, με το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας να αποτελεί ωστόσο για αυτόν και τον Ρίζικ μία ηθική δικαίωση.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ