ΜΠΑΣΚΕΤ

Δικαίωσε τους διαιτητές της EuroLeague το ΑΣΕΑΔ!

Δικαίωσε τους διαιτητές της EuroLeague το ΑΣΕΑΔ!
EUROKINISSI

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτές τις προσφυγές των τεσσάρων διαιτητών της EuroLeague (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ!

Άλλη τροπή παίρνει η κόντρα μεταξύ των τεσσάρων διατητών της EuroLeague και της ΚΕΔ/ΕΟΚ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει τους Σπύρο Γκόντα, Ηλία Κορομηλά, Γιάννη Φούφη και Πέτρο Παπαπέτρου! Οι διεθνείς διαιτητές είχαν καταθέσει δύο προσφυγές κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ, μία επειδή δεν ορίζονται στους αγώνες των εγχώριων πρωταθλημάτων και μία διότι είχαν τιμωρηθεί παλαιότερα με αποκλεισμό από ένα μήνα. Δικαιώθηκαν και στις δύο.

" Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τους διαιτητές. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη με βάση αυτή την απόφαση να τους ορίζει κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ΑΣΕΑΔ έκρινε ως μη νόμιμη την μη χρησιμοποίηση τους εδώ και δύο χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι διαιτητές πρέπει να επιφυλαχθούν για περαιτέρω ενέργειες και η ΕΟΚ να τους ζητήσει συγνώμη για ό,τι έγινε", είπε σχολιάζοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ο Γιάννης Μαρακάκης, νομικός εκπρόσωπος του Ηλία Κορομηλά.

Δικαίωσε τους διαιτητές της EuroLeague το ΑΣΕΑΔ!
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

H ιστορία της διαμάχης των τεσσάρων διαιτητών (Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου) με την ΕΟΚ κρατάει πάνω από ένα χρόνο. Από τη στιγμή που άρχισε η κόντρα μεταξύ της FIBA και της EuroLeague, στο επίκεντρο αυτής βρέθηκαν οι διαιτητές, με τους τέσσερις προαναφερόμενους να πληρώνουν το γεγονός ότι επέλεξαν να σφυρίζουν τους αγώνες της EuroLeague και όχι στις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Δείτε το tweet του Σπύρου Γκόντα:

Δικαίωσε τους διαιτητές της EuroLeague το ΑΣΕΑΔ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ