ΚΟΣΜΟΣ

Διέρρευσε το video από το ξύλο της Κάμπατζ με τις παίκτριες της Νιγηρίας: Ιπτάμενη γροθιά ξάπλωσε την Αυστραλή στο παρκέ

Διέρρευσε το video από το ξύλο της Κάμπατζ με τις παίκτριες της Νιγηρίας: Ιπτάμενη γροθιά ξάπλωσε την Αυστραλή στο παρκέ

Χρειάστηκε να περάσουν 15 μήνες, όμως διέρρευσε το video από το άγριο επεισόδιο της Λιζ Κάμπατζ με την Βικτόρια Μακόλεϊ και με άλλη αθλήτρια στο παιχνίδι της Αυστραλίας με την Νιγηρία πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.

Ήταν Μάιος του 2022, όταν οι εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και της Νιγηρίας έδωσαν φιλικό αγώνα στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ήταν το ματς στο οποίο η Λιζ Κάμπατζ κατηγορήθηκε για ρατσιστικά σχόλια, ήταν το ματς στο οποίο έπεσαν μπουνιές. Τις οποίες μπουνιές, τις είδαμε για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες καθώς το video διέρρευσε μετά από δηλώσεις της θηριώδους σέντερ στις οποίες αποκάλυψε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Αυστραλία για να παίξει με την Νιγηρία.

Αυτές οι δηλώσεις ενόχλησαν πολλές αθλήτριες της ομάδας που ακόμη και σήμερα δεν θέλουν να ακούν το όνομα της Κάμπατζ. Αυτό το όνομα δεν θέλει να το ακούει ούτε η Σάντρι Μπροντέλο, παλαίμαχη μπασκετμπολίστρια και νυν προπονήτρια της Αυστραλίας, η οποία της έκλεισε μια για πάντα την πόρτα της ομάδας. Το video από το περσινό επεισόδιο βγήκε στην επιφάνεια την Τετάρτη (9/8), με την Κάμπατζ να ρίχνει σφαλιάρα στην Βικτόρια Μακόλεϊ (πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού), αγκωνιά σε άλλη αθλήτρια της Νιγηρίας, να ξεσπάει στη συνέχεια σε ρατσιστικά σχόλια και να δέχεται μία ασύλληπτη μπουνιά από την δεύτερη παίκτρια της Νιγηρίας που την ξάπλωσε στο παρκέ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ WNBA VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ