ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Διάστρεμμα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ / ASSOCIATED PRESS

Αρκετά ματς των Λέικερς θα χάσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά από το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τους Χοκς. Σε μπελάδες οι Λέικερς που θα πιεστούν για μια θέση στην εξάδα της Δυτικής Περιφέρειας.

Με διάστρεμμα γλίτωσε, τελικά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που τραυματίστηκε στο ματς των Λέικερς με τους Χοκς το βράδυ του Σαββάτου (21/3).

Ο Βασιλιάς λαβώθηκε όταν ο Σόλομον Χιλ βούτηξε στο παρκέ για μια μπάλα και προσγειώθηκε στον δεξιό του αστράγαλο, έμεινε για λίγο στον αγώνα και πέτυχε και τρίποντο από την αριστερή γωνία, ωστόσο πονούσε πολύ και γι' αυτό αποχώρησε.

Οι ακτινογραφίες ήταν "καθαρές", ωστόσο η μαγνητική έδειξε διάστρεμμα που θα κρατήσει τον ΛεΜπρόν εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα. Το θετικό είναι πως δεν υπέστησαν ζημιά οι σύνδεσμοί του.

Ο Τζέιμς έχει φέτος 25.8 πόντους, 8.1 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 34.5 λεπτά συμμετοχής, ενώ οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 28-14 και βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής, δυόμισι ματς πάνω από τους πέμπτους Νάγγετς και τους έκτους Μπλέιζερς.

Με δεδομένο ότι ο Τζέιμς κι ο Άντονι Ντέιβις θα λείψουν από τους επόμενους αρκετούς αγώνες, δεν θα είναι απίθανο να δούμε τους Λέικερς να πιέζονται για την εξάδα (οι θέσεις 7-10 οδηγούν σε αγώνες για τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα playoffs).

Θυμίζουμε πως η Trade Deadline εκπνέει φέτος στις 25 Μαρτίου.

Photo credits: 2021 Marcio Jose Sanchez / Associated Press

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ