ΠΑΟΚ

Διαψεύδει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για πιέσεις

Διαψεύδει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για πιέσεις
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της οποίας εκφράζεται η έκπληξη για δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι ενέργειες και οι αποφάσεις της είναι προϊόν πιέσεων ανθρώπων.

Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζεται ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειές έχουν να κάνουν μόνο με το συμφέρον της ομάδας και με γνώμονα την εξυγίανση της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Με έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι ενέργειες και οι αποφάσεις της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι προϊόν πιέσεων ανθρώπων οι οποίοι για πολλά χρόνια στήριξαν τις προσπάθειές μας είτε χορηγικά, είτε καλύπτοντας μέρος της εγγυητικής της εταιρίας, είτε συνεισφέροντας γενικότερα στην οικονομική λειτουργία της.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως οι αποφάσεις και οι ενέργειές μας έχουν να κάνουν μόνο με το συμφέρον της ομάδας και με γνώμονα την εξυγίανση της εταιρίας, κατεύθυνση στην οποία συνεχίζουμε και ευελπιστούμε ότι αυτοί που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να είναι κοντά μας και στο μέλλον.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ