ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντόπουλος στη Game Night: "Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τον Μιλουτίνοβ"

Διαμαντόπουλος στη Game Night: "Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τον Μιλουτίνοβ"
INTIME SPORTS

Στη διάρκεια της Game Night μετά από την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των ερυθρολεύκων. Η κίνηση για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, το ενδιαφέρον για τον Ντουέιν Μπέικον και η μεγάλη επιθυμία για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στη Game Night της Παρασκευής 17 Ιουνίου, λίγη μόλις ώρα μετά από την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στα μεταγραφικά δεδομένα και τους μεγάλους στόχους των ερυθρολεύκων για το φετινό καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, τον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να "παντρέψει" με τον Μουσταφά Φαλ στη ρακέτα, αλλά κι ο Ντουέιν Μπέικον, για τον οποίο υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον.

Το πιο καυτό θέμα όλων όμως είναι το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε, με την παραμονή του να αποτελεί μείζον ζήτημα για τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στη Game Night:

"Φυσικά και θα ασχοληθεί με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ο Ολυμπιακός, τόσο - όσο. Φυσικά και ενδιαφέρεται για τον Ντουέιν Μπέικον και στα πρώτα μελήματα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στους φίλους του Ολυμπιακού, ξετρελάθηκαν μαζί του γιατί τέτοιους παίκτες θέλουν σε όλα τα αθλήματα. Τον αγαπάει πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά είναι ένα παιδί που έχει το μυαλό του στο NBA. Θέλει αυτόν τον ένα χρόνο της "περιβόητης σύνταξης" που παίρνουν εφ' όρου ζωής. Θα σας κάνω πρόβλεψη. Δεν θα είναι σίριαλ όπως πέρυσι η ιστορία, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να του την "πέσει" χοντρά. Ψάχνει άλλον ένα κοντό. Θέλει 3-4αρι, 4-5αρι, έναν κοντό και να κρατήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ."

Δείτε το απόσπασμα από το 1:24:30 για τις κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ