ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντίδης: "Οι νέοι μαθαίνουν πώς είναι τα μεγάλα παιχνίδια"

Διαμαντίδης: "Οι νέοι μαθαίνουν πώς είναι τα μεγάλα παιχνίδια"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεχώρισε το συγκεκριμένο κύπελλο για έναν ιδιαίτερο λόγο, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια μιλώντας για το παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

"Στο άθλημα που κάνουμε ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τίτλους", λίγες στιγμές μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Η χρονιά ξεκίνησε με έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό και θεωρούμε ότι αυτός ο τίτλος ειναι πολύ σημαντικός. Σιγά-σιγά τα νέα παιδιά παίρνουν εμπειρίες, παίζουν, καταλαβαίνουν που βρίσκονται και μαθαίνουν πως είναι τα μεγάλα παιχνίδια" πρόσθεσε ο 35χρονος γκαρντ.

Για να συνεχίσει λέγοντας: "Είμαστε καλά, έχουμε υγεία και συνεχίζουμε στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο και αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα, για να προετοιμαστούμε για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης, το οποίο θέλουμε να νικήσουμε για να περάσουμε στους "8".

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στη μεγάλη διαφορά: "Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ότι σχεδιάσαμε το φέραμε εις πέρας κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και έτσι πήραμε μια μεγάλη διαφορά και κερδίσαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ