NBA

Διαφωνία Γκρίφιν - Αντετοκούνμπο στην τρίτη περίοδο του Σέλτικς - Μπακς

Διαφωνία Γκρίφιν - Αντετοκούνμπο στην τρίτη περίοδο του Σέλτικς - Μπακς
AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Εντύπωση προκάλεσε η διαφωνία του Έιντριαν Γκρίφιν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του αγώνα Σέλτικς - Μπακς.

Δεν έχουν μπει στη σεζόν όπως θέλουν, πριν από το ματς με τους Σέλτικς μετρούσαν όμως πέντε σερί νίκες και βρίσκονταν σε... καλό φεγγάρι. Οι Μπακς προσπαθούν να χτίσουν τις νέες συνήθειές τους με νέο προπονητή και με νέο πλέι μέικερ, ωστόσο τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/11) υπήρξε μία στιγμή που δεν πέρασε απαρατήρητη απ' όσους βρίσκονταν στο TD Garden και απ' όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα της ομάδας του Μιλγουόκι με τη Βοστώνη.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Έιντριαν Γκρίφιν έβγαλε τον Αντετοκούνμπο από το ματς, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία διαφωνία ανάμεσά τους. Ο Γιάννης έμεινε στη γραμματεία και τελικά γύρισε στο παρκέ μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με ρεπόρτερ που βρίσκονταν στο γήπεδο να υποστηρίζουν ότι ο προπονητής των Μπακς αναγκάστηκε να σπρώξει τον Μπόμπι Πόρτις για να μπει στον αγώνα καθώς εκείνος είχε δει τη δυσφορία του Αντετοκούνμπο και δίστασε να τον αντικαταστήσει.

Τελικά, μετά από το φινάλε της αναμέτρησης, ο Γκρίφιν παραδέχθηκε στους ρεπόρτερ ότι η ένταση προέκυψε από την επιθυμία του Γιάννη να μείνει στο ματς.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ