ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Γυναικών, θετική η Σπυριδοπούλου

Η Άννα Σπυριδοπούλου στον αγώνα με την Ισλανδία για τα προκριματικά του EuroBasket 2021
Η Άννα Σπυριδοπούλου με τη φανέλα της εθνικής Γυναικών EUROKINISS

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Άννα Σπυριδοπούλου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αποτελώντας το δεύτερο κρούσμα στην Εθνική Γυναικών μετά την Κατερίνα Σωτηρίου.

Η Άννα Σπυριδοπούλου έγινε η δεύτερη παίκτρια της Εθνικής Γυναικών που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός των αγώνων στο παράθυρο του Νοεμβρίου - που θα διεξαχθούν στην Κρήτη - για τα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ, προσθέτοντας ότι στην θέση της κλήθηκε η Αγγελική Βιντσιλαίου. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο θετικό κρούσμα ανήκε στην Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία τέθηκε και αυτή εκτός για τους αγώνες με Βουλγαρία (12/11) και την Σλοβενία (14/11) που θα διεξαχθούν στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Γυναικών έχει σήμερα την πρώτη της συνάντηση για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου (12-14/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 με τους αγώνες να διεξάγονται στο Ηράκλειο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών της Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία ανιχνεύθηκε θετική στον κορονοϊό. Στη θέση της κλήθηκε η Αγγελική Βιντσιλαίου (21/5/1998, 1.75, ΠΑΣ Γιάννινα). Η Εθνική Ομάδα θα υποβληθεί σήμερα σε δεύτερο τεστ για κορονοϊό στο ΟΑΚΑ, πριν την αυριανή προγραμματισμένη αναχώρησή της για την Κρήτη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ