ΕΛΛΑΔΑ

Θετική στον κορονοϊό η Σωτηρίου, δεν παίζει στα προκριματικά με την Εθνική Γυναικών

Η Κατερίνα Σωτηρίου στον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket 2021
Η Κατερίνα Σωτηρίου στον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Ισλανδία EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα Σωτηρίου βρέθηκε θετική τον κορονοϊό και δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Γυναικών στο παράθυρο του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Η Κατερίνα Σωτηρίου βρέθηκε θετική τον κορονοϊό και θα απουσιάσει από τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών στο παράθυρο του Νοεμβρίου - που θα διεξαχθούν στην Κρήτη - για τα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Η αρχηγός της Εθνικής γνωστοποίησε το γεγονός μέσω του σάιτ της ΕΟΚ και θα αποτελέσει μία από τις δύο απουσίες της Εθνικής, που θα παραταχθεί ακόμα χωρίς την τραυματία, Ρένια Καρλάφτη. Στην θέση της Σωτηρίου κλήθηκε η Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Βουλγαρία (12/11) και την Σλοβενία (14/11).

Αναλυτικά η δήλωση της αρχηγού της Εθνικής Γυναικών:

"Θα ήθελα να ανακοινώσω ό,τι διαγνώστηκα θετική στο δεύτερο τεστ κορονοϊού (PCR), που έκανα, στις 30/10.

Το γεγονός αυτό δεν μου επιτρέπει να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να συμμετάσχω στους αγώνες πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα λείψω από προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, όμως ελπίζω και εύχομαι ό,τι θα επιστρέψω δυνατή και υγιής, για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μας για νίκες και πρόκριση. Καλή επιτυχία στα κορίτσια και σε όλους που απαρτίζουν την ομάδα!

Κατερίνα Σωτηρίου

(αρχηγός Εθνικής Ομάδας Γυναικών)"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ