NBA FINALS

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals με το SPORT24 και τη Mapei στη Θεσσαλονίκη

O Κλέι Τόμπσον μαρκάρει τον Τζέισον Τέιτουμ σε Γουόριορς - Σέλτικς
O Κλέι Τόμπσον μαρκάρει τον Τζέισον Τέιτουμ σε Γουόριορς - Σέλτικς © 2022 JEFF CHIU/AP IMAGES

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals μαζί με αγαπημένους δημοσιογράφους του SPORT24 και τη Mapei.

Το καλοκαίρι του 2021, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέφθηκε πρωταθλητής NBA με τους Bucks. Ο Χάρης Σταύρου ήταν ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που όχι μόνο βρέθηκε στο Μιλγουόκι και είδε από κοντά τους τελικούς του NBA, αλλά έζησε μαζί με τον Greek Freak μοναδικές στιγμές, κρατώντας μέχρι και το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Φέτος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται στους τελικούς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το SPORT24 δεν θα γιορτάσει το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού με ένα μοναδικό event την ημέρα του πρώτου ματς των NBA Finals. Η Mapei θα είναι μαζί μας και σε αυτή τη βραδιά.

30 τυχεροί αναγνώστες του SPORT24 (15 με τα plus one τους) που μένουν στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί με τέσσερις αγαπημένους δημοσιογράφους το πρώτο παιχνίδι των τελικών και να ζήσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

H Mapei στη βραδιά NBA με το SPORT24

Ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή θα είναι ο “σύμμαχός” μας τόσο κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του αγώνα, όσο και στην Game Night που θα βγει LIVE από τη Θεσσαλονίκη πριν από το τζάμπολ στο μεγάλο ματς.

Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη και θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν μαζί με τους δημοσιογράφους του SPORT24 τον πρώτο τελικό του NBA και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες με τη λήξη του τελικού.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30/5.

TAGS NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ