ΠΑΟΚ

Δεν βιάζεται ο Μπόγρης για την... νέα του ομάδα

Δεν βιάζεται ο Μπόγρης για την... νέα του ομάδα

Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για τον Γιώργο Μπόγρη, εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και η απόφαση του για το που θα παίξει, θα αργήσει.

O Γιώργος Μπόγρης έκανε μια εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΟΚ, αναδείχτηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης στη Basket League ενώ επιλέχτηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών (στην οποία είναι προσηλωμένος αυτή την περίοδο ο Ελληνας σέντερ και δουλεύει πολύ εν όψει της προετοιμασίας).

Κάπως έτσι η πλευρά του παίκτη είναι λογικό να έχει στο μυαλό της να "εξαργυρώσει" την καλή περσινή αγωνιστική χρονιά.

Οπως έχουμε αναφέρει κατά την διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, το εξωτερικό είναι στο μυαλό του καλαθοσφαιριστή και αποτελεί προτεραιότητα για την συνέχεια της καριέρας του. Για τον Ελληνα σέντερ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες διαφορετικών χωρών και τον έχουν βάλει στο... μάτι για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπόγρης θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και η απόφασή του για τον σύλλογο που θα παίξει, θα αργήσει. Θα παρθεί μέσα στον Αύγουστο ενώ υπάρχει η περίπτωση το ζήτημα αυτό να "πάει" και στις αρχές Σεπτέμβρη. Φυσικά τον παίκτη τον νοιάζει το οικονομικό, αλλά αυτό δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Θα μετρήσει στην απόφασή του το να αγωνιστεί σε ένα καλό πρωτάθλημα (π.χ. Ισπανία) και να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα που θα παίξει. Κάπως έτσι "βγαίνει" το συμπέρασμα ότι ο "Δικέφαλος" προφανώς δεν θα μπορέσει να πείσει τον Μπόγρη για να τον "κρατήσει" για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν (είχαμε αναφέρει με την λήξη του πρωταθλήματος πως το θέμα της παραμονής του θα είναι δύσκολο)...

Από εκεί και πέρα, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, εφόσον όλα πάνε καλά την Τετάρτη πιθανότατα θα τελειώσει το θέμα της απόκτησης του Κώστα Κακαρούδη. Πάντα φυσικά είναι στο προσκήνιο το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου και αν πάει κάτι "στραβά" στην υπόθεσή του, ενδεχομένως να "παίξει" δυνατά το όνομα του Νέναντ Μάρκοβιτς και να είναι ο επικρατέστερος (λόγω και κασέ) για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ