EUROLEAGUE

Δεν ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ ο Βουγιόσεβιτς

Δεν ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ ο Βουγιόσεβιτς

Μπορεί να έχει ξεπεράσει πια το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο βρίσκεται υπό θεραπευτική αγωγή κι έτσι ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Παρτίζαν με τη Μακάμπι

Ένα ταξίδι στο Τελ Αβίβ δεν είναι εύκολο και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποφάσισε να σκεφτεί με βάση τη λογική και όχι την καρδιά που επέμενε να είναι παρών στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι.

Έτσι, όπως ενημέρωσε στη συνέντευξη Τύπου, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή στο Τελ Αβίβ, από τη στιγμή που η Παρτίζαν θα χρειαστεί να απουσιάσει σχεδόν 3 μέρες από τη Σερβία.

Έτσι, για ένα ακόμα παιχνίδι στον πάγκο της Παρτίζαν θα καθίσει ο άμεσος συνεργάτης του, Βέλιμιρ Γκάσιτς ο οποίος ήταν άλλωστε εκείνος που τον αντικατέστησε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

"Το να ταξιδέψει κανείς στο Τελ Αβίβ είναι δύσκολο. Είμαι ακόμα σε θεραπεία και δεν θα ταξιδέψω με την αποστολή. Δεν είναι ότι δεν είμαι καλά, αλλά μέχρι η κατάσταση να σταθεροποιηθεί πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, προκειμένου να δώσω μία ευκαιρία στα νεφρά μου να επιβιώσουν", σχολίασε ο Σέρβος προπονητής και συμπλήρωσε:

"Η ομάδα θα ταξιδέψει πλήρης και ο κόουτς Γκάσιτς είναι ικανός να καθοδηγήσει και πάλι την ομάδα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες μας να παίξουν καλά, να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να μην είναι εγωιστές στην επίθεση. Η Μακάμπι έχει πιο δυνατή ομάδα, παίζει στην έδρα της και η νεανική μας ομάδα πρέπει να δώσει το μάξιμουμ. Είναι απίθανο να νικήσουμε εκεί, αλλά δεν πάμε για να χάσουμε αλλά για να παλέψουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ