EUROLEAGUE

Καράκας: ''Δεν λέει κάτι το 0-3''

Καράκας: ''Δεν λέει κάτι το 0-3''

Ο Γενικός Διευθυντής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Νεντίμ Καράκας, μίλησε για την... μικρή απόκλιση των Τούρκων μετά το 0-3 στο TOP-16 ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σημασία το αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση!

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ παραμένει χωρίς νίκη στο TOP-16 της Euroleague, με αποτέλεσμα η αυριανή (20:00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Sports Arena να αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Φαίνεται, πάντως, πως το 0-3 στον Ε' όμιλο δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τον Νεντίμ Καράκας, ο οποίος έκανε λόγο για μια μικρή απόκλιση από τον μεγάλο στόχο της Φενέρ: ''Έχουμε οριοθετήσει τους στόχους μας στην Euroleague. Θέλουμε να κερδίζουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε δυνατή ομάδα. Υπάρχει μια μικρή απόκλιση μετά το 0-3 στο TOP-16 όμως θα παλέψουμε ως το τέλος για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο''.

Εν συνεχεία, ο Γενικός Διευθυντής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: ''Δεν έχει σημασία αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση ή όχι. Το αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νομίζω ότι παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια στο TOP-16 μέχρι στιγμής. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα με τον Μπαρτσελόνα, εκεί όπου δεχτήκαμε κρίσιμους πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν φταίει, φυσικά, η κακή μας τύχη''.

Η πρόσφατη έρευνα μεταξύ των GMs της Euroleague ''φέρνει'' τη Φενέρ στο Final-4 της Euroleague. ''Οι τζένεραλ μάνατζερ της Euroleague πιστεύουν ότι η Φενέρ είναι φαβορί για την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης. Η άποψή τους είναι ενδεικτική των όσων διεκδικούμε κι εμείς στον θεσμό'' εξήγησε ο Νεντίμ Καράκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι μεταξύ των θεατών στην Sports Arena της Κωνσταντινούπολης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα είναι και ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ