ΣΙΕΝΑ

"Δεν είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης"

"Δεν είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης"

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο φόργουορντ της Σιένα, Σον Στόουνρουκ για το τζάμπολ στην Ευρωλίγκα, θεωρώντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Σολέ δεν είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης

Ο Σον Στόουνρουκ μίλησε για την αναμέτρηση με τη Σολέ την οποία φιλοξενεί η Σιένα στην Ιταλία την Πέμπτη το βράδυ και δήλωσε ότι η ομάδα του θα πάρει στα σοβαρά τη γαλλική ομάδα ακόμα κι αν δεν είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

"Είμαι έτοιμος για να ξεκινήσουμε. Θα είναι μία δύσκολη πρόκληση για μας στην Ευρωλίγκα, ωστόσο η ομάδα είναι έτοιμη. Επίσης θα είναι δυνατή μάχη κόντρα στη Σολέ και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αν κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε δυνατά μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο", τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ και συνέχισε:

"Θα είναι μία δυνατή μάχη. Μπορεί να μην είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης αλλά γνωρίζουμε καλά ότι θα είναι μία δυνατή μάχη. Ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε και σίγουρα θα τους πάρουμε πολύ στα σοβαρά. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νέα σεζόν και φυσικά για να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης κόντρα στη Σολέ".

Μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση, σχολίασε: "Όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι αυτή τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Φέτος θα είναι ακόμα και αυτοί που θα παίξουμε μέσα στην Ιταλία".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ