STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δεκατέσσερις ευχές...

Το SPORT 24 βγάζει στη φόρα τις ευχές των 14 ομάδων της Α1 για το νέο έτος

Το SPORT 24 επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει την επιθυμία κάθε ομάδας στον... Άι-Βασίλη με βάση την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: "Καλή χρονιά να έχουμε και υγεία. Είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και χωρίς -χτύπα ξύλο- τραυματισμούς θα τα πάρουμε ολα. Οπότε να μας έχει ο Θεός καλά κι όλα τα άλλα θα 'ρθουν".

Ολυμπιακός: "Καλή χρονιά και να γυρίσει ο "Μάτσε" όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο κόσμος να κάνει υπομονή κι ο... Παναθηναϊκός γκέλες για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στην Α1. Στην Ευρώπη να έχουμε ανάλογη συνέχεια κι ο Σχορτσιανίτης να θυμίσει τον "διεθνή" εαυτό του".


Άρης: "Καλή χρονια να έχουμε με sold-out στο Αλεξάνδρειο. Να κάνουμε κι άλλες ευρωπαϊκές νικες. Κι αν χανουμε; Ξέρουμε ποιος φταίει αυτός ο νευρωτικός Ιταλός με το μούσι".


Μαρούσι: "Καλή χρονιά με διάρκεια. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να ευχηθούμε να μπει και δεύτερη μπάλα στους... αγώνες μας, μακάρι να έχουμε καλύτερο ρυθμό κι ισορροπία στα παιχνίδια μας, ώστε να συνεχίσουμε την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών".

Πανελλήνιος: "Καλή χρονιά να έχουμε χωρίς άλλες αλλαγές, ούτε στον πάγκο ούτε στο ρόστερ. Λίγη ηρεμία επιτέλους για να δουλέψουμε απερίσπαστοι και να κάνουμε ρελάνς στο δεύτερο γύρο".

ΠΑΟK: "Καλή χρονιά να έχουμε και το καλοκαίρι να μπορέσουμε να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των Ουάσιγκτον-Πάρκερ. Οι δυο τους αναμόρφωσαν την ομάδα. Άντε και με έναν καλό επενδυτή"

ΑΕΚ: "Καλή χρονιά και μακριά από προβλήματα. Πάσης φύσεως. Είθε το 2007 οι προπονητές, οι παίκτες, ο κόσμος κι η διοίκηση να τα πάνε καλά. Επειδή όμως είσαι ο νέος χρόνος κι όχι ο... Χουντίνι, η ευχή έχει να κάνει με τα οικονομικά, μπας και (ξανα)δούμε άσπρη μέρα".


Πανιώνιος: "Καλή χρονιά και ανάλογη συνέχεια. Ο Θεός να έχει καλά τον Αντρέ Χάτσον και την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να παίξουμε και του χρόνου ωραίο μπάσκετ".


Ολύμπια Λάρισας: "Καλή χρονιά με περισσότερες... εκτός έδρας νίκες. Στη Λάρισα τα πάμε καλά, παίζουμε ωραίο μπάσκετ και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δεν θα ήταν άσχημα να κάναμε το ίδιο και εκτός του νομού".


ΑΕΛ: "Καλή χρονιά... Το νέο έτος να μας βρει με ένα καλό δεύτερο πλέι-μέικερ γιατί ο Λι κοντεύει να πάθει υπερκόπωση. ΥΓ. Πες στον Άι-Βασίλη πως τον ευχαριστώ για τον Ρομέρο. Ήταν αυτό που ακριβως που ζήτησε στο γράμμα".

Απόλλων Πατρών: "Καλή χρονιά χωρίς προβλήματα. Προπονητές και παίκτες πανε κι έρχονται για αυτό κι εμείς ευχόμαστε να μείνουμε κατ' αρχήν στην κατηγορία για να κάνουμε το καλοκαίρι ένα νέο ξεκίνημα".


Μακεδονικός: "Καλή χρονιά... Με υγεία, επιτυχίες και πάνω από όλα χρήματα για να μην μένουμε κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο. Ένα κεραμίδι να βάλουμε πάνω από το κεφάλι μας".

Αιγάλεω:
"Καλή χρονιά... Φτου-φτου στον Κίκι και τον Ρασάντ, να μην τους ματιάσουν. Μετά από δύο αλλαγές προπονητή να έχουμε ηρεμία και ανάλογα αποτελέσματα. Αν μείνουμε κατηγορία θα ανάψουμε μια λαμπράδα ίσα με το μπόι του Κλαρκ".


Ολυμπιάδα Πατρών: "Καλή χρονιά και... πορτοκαλί. Ήδη έχουμε κάνει τάμα στην Αγία... Ζώνη και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα όπως η νίκη επί του Παναθηναϊκού".



















TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ