ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Citibank για μια ακόμη χρονιά

Citibank για μια ακόμη χρονιά
Λεπενιώτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τις χορηγικές συμφωνίες της, με ανανέωση της συνεργασίας με Citibank

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού...

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τη CITIBANK και τη συμμετοχή της για 4 η συνεχή χρονιά στο Χορηγικό πρόγραμμα 2008-2009 στη κατηγορία του Μεγάλου Χορηγού ενώ το λογότυπο της θα εμφανίζεται στην επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας.

Ο Γενικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σταυρόπουλος δήλωσε: «Η ανανέωση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη CITIBANK για 4η συνεχόμενη χρονιά δείχνει την άριστη σχέση και συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Η CITIBANK αποτελεί τη ναυαρχίδα των χορηγών μας και στηρίζει δυναμικά τα τελευταία χρόνια τις προσπάθειες της ομάδας για νίκες και επιτυχίες ενώ από τη πλευρά μας και εμείς συμβάλουμε σημαντικά στην επίτευξη των εταιρικών της στόχων και στην ανάπτυξη της».

Ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε « Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός όμιλος στον κόσμο για άλλη μια χρονιά. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πλέον ξεπερνάει την Ελληνική επικράτεια σε θέματα προβολής, οργάνωσης, brand image και αγωνιστικής αξίας της ομάδας και έχει στόχο να κατακτήσει τα πάντα εντός και εκτός Ελλάδας. Στη πορεία μας αυτή βαδίζουμε μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, ένα από αυτά είναι και η Citibank. Η συνεργασία μας είναι άριστη ενώ και η OLYMPIACOS CITIBANK VISA αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα co-branded προϊόντα παγκοσμίως με εξαιρετικά προνόμια και δώρα για τους φίλους του Ολυμπιακού".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ