ΙΚΑΡΟΣ

Χριστουγεννιάτικο καμπ του Μίσσα

Χριστουγεννιάτικο καμπ του Μίσσα
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μίσσας συγκέντρωσε παιδιά, τα οποία είναι γεννημένα από το 1997 μέχρι το 2000 και έκανε ένα Χριστουγεννιάτικο καμπ.

Χριστουγεννιάτικο καμπ έκανε ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος μάζεψε παιδιά που είναι γεννημένα από το 1997 μέχρι το 2000.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας:

" Ο Κώστας Μίσσας μάζεψε 20 παιδιά από τις ακαδημίες σε ένα ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων ημερών στο κλειστό της οδού Λάμπρου Κατσώνη

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ικάρου Καλλιθέας δεν σταματάει ούτε στην διάρκεια των εορτών. Ο Κώστας Μίσσας συγκέντρωσε 20 παιδιά γεννημένα από το 1997 ως το 2000 και δούλεψε μαζί τους σε ένα ειδικό καμπ τεσσάρων ημερών που ξεκίνησε τη Πέμπτη (27/12) και θα ολοκληρωθεί αύριο (30/12) στο κλειστό της οδού Λάμπρου Κατσώνη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου, μαζί με τον προπονητή του παιδικού Γιώργο Ζαφειράκη έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την βελτίωση τεχνικών στοιχείων εντός του παρκέ, με τον σωστό τρόπο εκγύμνασης που οδηγεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης του κάθε αθλητή.

«Είναι κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να εμφυσήσουμε στα παιδιά από μικρή ηλικία», παρατήρησε ο «στρατηγός» και συνέχισε. «Πρώτον ότι πρέπει να δουλεύουν και εκτός του παρκέ, ώστε να έχουν την κατάλληλη σωματική υποδομή για να παίξουν μπάσκετ. Αλλά ακόμα κι αν δεν παίξουν μπάσκετ, να έχουν υγεία σε όλη τους τη ζωή. Και το δεύτερο είναι πως πρέπει να καταλάβουν ότι τα κενά διαστήματα μιας σεζόν (είτε τα Χριστούγεννα, είτε το Πάσχα και το καλοκαίρι) είναι πολύ χρήσιμα (όχι μόνο για να ξεκουράζονται), αλλά για να δουλεύουν και να βελτιώνονται».

Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Μίσσας έχει οργανώσει στα τμήματα των υποδομών κι άλλα παρόμοια καμπ, τα οποία θα συνεχισθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ