ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Πουλάω την ΚΑΕ"

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ξεκαθάρισε ότι θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να κατεβάσει την ομάδα στη Basket League.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται και πάλι σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι με το μέλλον να είναι αβέβαιο. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, είχε το τελευταίο διάστημα προχωρημένες επαφές με υποψήφιο επενδυτή, χωρίς ωστόσο οι συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος.

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα panioniaidea.gr ξεκαθάρισε πως θέλει να πουλήσει την ομάδα, ενώ στην περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής τότε οι “κυανέρυθροι” θα αγωνιστούν στη Β' Εθνική.

" Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι 105.000 ευρώ. Δίνοντας κάποιος αυτό το ποσό, τα χρέη σβήνουν. Επίσης υπάρχει το ποσό των 60.000 ευρώ της εγγυητικής. Και λέω 60.000 διότι πιστεύω πως δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να αγωνιστούν στη Basket League. Για το λόγο αυτό υπάρχει και η παράταση ενός μήνα από τον ΕΣΑΚΕ" υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ πρόσθεσε:

" Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Αν εγώ θέλω να κατεβάσω την ομάδα στην Α1 μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πουλήσω. Αν δεν βρεθεί λοιπόν κάποιος η ομάδα θα πάει στη Β’ Εθνική. Αν και μαθαίνω πως ούτε στη Β’ Εθνική θα μπορέσει να σταθεί η ομάδα, διότι το ποσό που απαιτείται δεν μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ