ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έκανε πίσω ο υποψήφιος επενδυτής, προς Β' Εθνική και ο Πανιώνιος

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν προχώρησαν οι επαφές του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου με τον υποψήφιο επενδυτή και ο Πανιώνιος είναι πλέον με το ενάμιση πόδι στη Β' Εθνική.

Το βράδυ της 18ης Ιουνίου του 2020 το Sport24.gr αποκάλυψε τις επαφές του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου με υποψήφιο επενδυτή για τη μεταβίβαση της ΚΑΕ Πανιώνιος, ωστόσο οι συζητήσεις δεν οδήγησαν σε συμφωνία καθώς τα εμπόδια αποδείχθηκαν υψηλά και αξεπέραστα. Οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές των κυανέρυθρων απέσυραν το ενδιαφέρον τους και πλέον η κατάσταση είναι οριακή, με την πορεία της ομάδας μάλλον προδιαγεγραμμένη.

Αν δεν προκύψει νέος πιθανός αγοραστής, τότε ο ιστορικός Πανιώνιος θα ακολουθήσει τον δρόμο του Ρεθύμνου και του Ηφαίστου, θα αποσυρθεί από τη Basket League 2020/21 και θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αν και οι Κρητικοί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζονται την ερχόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Η διορία της 30ης Ιουνίου για την κατάθεση όσων ζητά η επιτροπή αδειοδότησης πλησιάζει και παρά το γεγονός ότι όλα δείχνουν πως θα υπάρξει παράταση, στον Πανιώνιο αντιλαμβάνονται ότι μόνο με θαύμα θα αλλάξει η κατάσταση. Όχι γιατί είναι απίθανο να βρεθεί νέος υποψήφιος επενδυτής, αλλά γιατί είναι μάλλον απαγορευτικοί οι όροι που πρέπει να υπογραφούν για να αλλάξει η ομάδα της Νέας Σμύρνης χέρια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ