ΚΑΒΑΛΑ

Χουγκάζ: "Νικήσαμε απειρία και τραυματισμούς"

Χουγκάζ: "Νικήσαμε απειρία και τραυματισμούς"

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει ο τεχνικός της Καβάλας, Κρις Χουγκάζ μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο Ρέθυμνο, νίκησε με 77-74 και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

" Ήταν από πολλές απόψεις μία σημαντική νίκη για μας, όχι γιατί με αυτή την πρόκριση μπήκαμε στους "4" του θεσμού τους κυπέλλου Ελλάδος, αλλά γιατί ήμαστε μία ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, με το μικρότερο μέσο όρο στην κατηγορία και παρά τους πολλούς τραυματισμούς, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Αυτή η νίκη θα μας χρειαστεί για να σταθούμε πιο δυνατά στα πόδια μας, παρά την απειρία μας. Τα στοιχεία του ενθουσιασμού και της διάκρισης κάνουν καθημερινά τις προπονήσεις μας πιο ευχάριστες.

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη, αλλά και τον κόσμο που αγκάλιασε αμέσως αυτή την καινούργια ομάδα".

Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ