NBA

Χωρίς Ντόντσιτς και Πορζίνγκις οι Μάβερικς στο Μιλγουόκι

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς AP

Οι Μπακς ήθελαν ένα δυνατό φιλικό στο φινάλε της preseason, όμως οι Μάβερικς έπαιξαν στο Μιλγουόκι χωρίς Ντόντσιτς, Χάρνταγουεϊ και Πορζίνγκις.

Χωρίς τους τρεις κορυφαίους παίκτες τους αγωνίστηκαν οι Μάβερικς τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μιλγουόκι, καθώς ο Τζέισον Κιντ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Οι Μπακς, από την πλευρά τους, δεν είχαν τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τον Σέμι Οτζελέγε και τον Μπόμπι Πόρτις, την ώρα που η πιθανή απουσία του Κρις Μίντλετον (προσωπικοί λόγοι) και του Ρόντνι Χουντ επιβεβαιώθηκε πριν από το τζάμπολ.

Στόχος του Μάικ Μπουντενχόλζερ ήταν ν' αντιμετωπίσει την αναμέτρηση ως μια καλή προπόνηση για την opening night, στην οποία το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα υποδεχθεί τους Μπρούκλιν Νετς, τη βραδιά της απονομής των δαχτυλιδιών για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Η ήττα με 114-103 από τους Μαβς δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά μικρή αξία θα έχει, εφόσον οι Μπακς μπουν νικηφόρα στη νέα σεζόν, τη σεζόν υπεράσπισης των κεκτημένων τους.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ