ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπατίστ με Καβάλα

Χωρίς Μπατίστ με Καβάλα

Ο Μάικ Μπατίστ δεν θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Καβάλα (15/2, 5μ.μ.), κυρίως για προληπτικούς λόγους. Διαβάστε επίσης τι είπαν Ομπράντοβιτς και Περπέρογλου για τη ρεβάνς!

Ο Μάικ Μπατίστ δεν προπονήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα του και δεν θα αγωνιστεί τελικά στο ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Καβάλα (15/2, 5μ.μ.).

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός σέντερ έδειξαν ότι υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα στη γάμπα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό αλλά είναι ικανό για να τον κρατήσει εκτός του πρώτου αγώνα με την Καβάλα.

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί και έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ψάξει λύσεις από τους άλλους ψηλούς της ομάδας του. Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη ρεβάνς που πρέπει να πάρει η ομάδα του από την Καβάλα, λόγω της ήττας στον πρώτο γύρο:

"Αντιμετωπίζουμε την Καβάλα και μάλιστα δύο φορές σε τρεις μέρες. Θέλω τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω να είναι κάτι που το καταλαβαίνουν και οι παίκτες μου.

Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όπως σεβόμαστε οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται απέναντί μας, αλλά θέλω να φύγουμε από το γήπεδο με το θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και θέλουμε την επιστροφή στις νίκες".

Ούτε ο Στράτος Περπέρογλου έχει ξεχάσει την ήττα στο κλειστό της Καλαμίτσας με σκορ 79-70: "Πιστεύω ότι κανείς μας δεν έχει ξεχάσει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και την ήττα την οποία είχαμε υποστεί εκεί.

Θέλουμε τη νίκη στο γήπεδό μας, θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά αναζητούμε και μια καλή εμφάνιση, γιατί και αυτό είναι σημαντικό. Όπως γνωρίζουμε ότι υπάρχει η ιδιομορφία ότι θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ομάδα σε διάστημα τριών ημερών, για δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Εστιάζουμε για την ώρα στην πρώτη και βάζουμε στόχο τους δύο βαθμούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ