ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Χωρίς Μίροτιτς και Λο η Αρμάνι κόντρα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό

Χωρίς Μίροτιτς και Λο η Αρμάνι κόντρα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
OLIMPIAMILANO.COM

Μεγάλο πρόβλημα για την Αρμάνι Μιλάνο, που χάνει τον Μάοντο Λο για τρεις εβδομάδες και τον Νίκολα Μίροτιτς για έξι εβδομάδες αντίστοιχα. Αμφότεροι θα απουσιάσουν από τα ματς με Παναθηναϊκό AKTOR (22/12, 21:45) και Ολυμπιακό (2/1, 21:15). 

Άσχημα μαντάτα για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νίκολα Μίροτιτς και Μάοντο Λο για τις επόμενες έξι και τρεις εβδομάδες αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι οι αθλητές θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια του ιταλικού κλαμπ τόσο με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/12, 21:45), όσο και με τον Ολυμπιακό (2/1, 21:15).

Ο Λο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ ο Μίροτιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Όταν παρέλθει το εν λόγω διάστημα θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του.

Να σημειώσουμε πως ο Γερμανός γκαρντ μετράει 9.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 24'46" συμμετοχής σε 10 παιχνίδια της EuroLeague φέτος, ενώ ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έχει 17.6 πόντους, 6.2 ριμπόαυντ και 1.3 τελικές πάσες ανά 28'56" σε 11 αναμετρήσεις.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ