ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Κουφό ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Κώστας Κουφός στην πρώτη προπόνησή του με τον Ολυμπιακό
Ο Κώστας Κουφός στην πρώτη προπόνησή του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Στη Βιτόρια, απέναντι στη Μπασκόνια (3/3) θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Κουφός, που θα περιοριστεί σε ρόλο θεατή στο αποψινό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν την προσπάθειά τους, ωστόσο ο Κώστας Κουφός δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό (25/2 στις 21:00, LIVE από το "γήπεδο" του Sport24.gr) εντός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να προφυλάξει τον 32χρονο σέντερ, που έφτασε το βράδυ της Τρίτης (23/2) στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, είχε την πρώτη του γνωριμία με το ΣΕΦ και τους νέους του συμπαίκτες και πλέον στοχεύει στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (3/3).

Ο Κουφός είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη το περιβάλλον, τα συστήματα και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, οπότε η παρουσία του στη δωδεκάδα και η συμμετοχή του απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης -και πρώην ομάδα του- κρίθηκε πως δεν θα πρόσφερε σημαντική βοήθεια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ