ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Γκιστ με Ολυμπιακό

Χωρίς Γκιστ με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ απολογήθηκε ενώπιον του ΕΣΚΑΝ για τη χρήση ινδικής κάνναβης λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τελικά δεν θα παίξει στο σημερινό (02/05, 19:00) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ ζήτησε από τον Τζέιμς Γκιστ να απολογηθεί άμεσα. Για την ακρίβεια αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε το ότι ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας.

O Γκιστ, ο οποίος είναι υπότροπος αφού είχε τιμωρηθεί με τρεις μήνες για τη χρήση της ίδιας ουσίας ενώ αγωνιζόταν στην Παρτίζαν , παρουσιάστηκε ενώπιον του ΕΣΚΑΝ μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο όπου και απολογήθηκε, λίγο πριν από το αποψινό τζάμπολ στο ΟΑΚΑ (02/05, 19:00).

Στον Αμερικανό επιβλήθηκε προσωρινή διαταγή αποκλεισμού μέχρι να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς Γκιστ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο αγώνα μέχρι να βγει η απόφαση ενώ κινδυνεύει με μίνιμουμ αποκλεισμό έξι μηνών, ως υπότροπος.

Η απουσία του από το αποψινό ντέρμπι όπου κρίνεται η πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα προσπαθήσει να καλύψει εκ των έσω το κενό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ