ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Ένα εύκολο παιχνίδι"

Ίβκοβιτς: "Ένα εύκολο παιχνίδι"

Με 13 παίκτες αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι ο Ολυμπιακός με πτήση τσάρτερ για την Βιτόρια. Διαβάστε τι είπε ο Ίβκοβιτς για το ματς με την Κάχα (2/11, 9μ.μ.) και τι απάντησε ο "Λάζος" για το βαθμό ετοιμότητας

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ την Κάχα Λαμποράλ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σε μία προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επισήμανε ότι δεν είναι δύσκολο παιχνίδι από πλευράς άγχους, καθώς η Κάχα είναι το φαβορί.

Πάντως, αναφέρθηκε στους συνεχείς τραυματισμούς που δεν έχουν επιτρέψει στην ομάδα του να προετοιμαστεί όπως ακριβώς επιθυμεί.

"Δεν είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από πλευράς άγχους. Η Κάχα είναι μία πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει στην έδρα της. Το δύσκολο ήταν για μας το ματς με τη Φενέρ που χρειαζόμασταν τη νίκη και την πήραμε", υπογράμμισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση που βάζει τσάρτερ και κάνει πιο εύκολο το έργο μας σε μία δύσκολη εποχή. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα, πάμε με 13 παίκτες στην Ισπανία, μεταξύ αυτών και ο Παπαδόπουλος που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Θα δούμε την τελευταία στιγμή τι θα γίνει. Από την άλλη, ο Άντιτς έχει σπασμένο δάκτυλο. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι φυσικά. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε τον Τελέτοβιτς.

Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι η προετοιμασία μας. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Είχαμε φτιάξει ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα αλλά με τους τραυματισμούς δεν βγήκε όπως θέλαμε".

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σχολίασε: "Θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή με τον προπονητή αν θα αγωνιστώ ή όχι. Το παιχνίδι είναι δύσκολο απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας".

Αναφερόμενος στο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις, ο Έλληνας σέντερ επισήμανε: "Δεν χρειάζεται να πάμε για πρωτάθλημα το χειμώνα. Τον Μάιο πρέπει να είμαστε και σε καλή κατάσταση".

Την αποστολή ακολούθησαν 13 παίκτες, καθώς στην Αθήνα έμειναν οι Χάουαρντ που θα μπει στο χειρουργείο την Τετάρτη και οι τραυματίες Βασιλόπουλος και Πελεκάνος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ