ΧΙΜΚΙ

Η Χίμκι έχει πλέον το μεγαλύτερο σερί ηττών στην ιστορία της EuroLeague

Ο Σβεντ με τη φανέλα της Χίμκι
Ο Σβεντ με τη φανέλα της Χίμκι EUROKINISSI

Η εντός έδρας συντριβή από τη Φενέρμπαχτσε (107-76) τοποθέτησε τη Χίμκι στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες διαδοχικές ήττες στην EuroLeague.

Η φετινή τραγωδία της Χίμκι συνεχίζει να εξελίσσεται, κι έχει ακόμη περίπου δύο μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί. Μια ομάδα που φαίνεται να έχει πετάξει λευκή πετσέτα εδώ και μήνες στην EuroLeague, υπέστη ακόμη μια συντριβή στο γήπεδό της. Αυτή τη φορά από τη Φενέρμπαχτσε.

Το -31 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας μπορεί να ξεχαστεί γρήγορα (έχουν έρθει κι άλλες τριαντάρες φέτος), αυτό που θα μείνει στην ιστορία όμως είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έφερε τη 15η σερί ήττα της Χίμκι. Αριθμός που αποτελεί πλέον ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague, με τη ρωσική ομάδα να αφήνει πίσω τόσο τους Λάντον Τάουερς (2001/02) όσο και την Μπάμπεργκ (2012/13), ομάδες με τις οποίες μοιραζόταν την -αρνητική αυτή- κορυφή μέχρι πριν από μερικές ώρες.

Πλέον, και με τη βούλα, η Χίμκι καταγράφεται ως η ομάδα με τις περισσότερες διαδοχικές ήττες, ως η ομάδα που αγνοεί τη νίκη για μεγαλύτερο διάστημα από κάθε άλλη. Ένα σερί που μπορεί πολύ εύκολα να διευρυνθεί, δεδομένου ότι ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου σε μια βδομάδα.

Παρεμπιπτόντως, η Χίμκι δέχεται 91.04 πόντους ανά αγώνα φέτος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ