EUROLEAGUE

Χεζόνια: "Για να κάνουμε το back-to-back στη EuroLeague πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη πείνα απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες μαζί"

Χεζόνια: "Για να κάνουμε το back-to-back στη EuroLeague πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη πείνα απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες μαζί"
PRINT SCREEN

Ο Μάριο Χεζόνια εξήγησε ότι όλοι θέλουν να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι για να στεφθούν ξανά πρωταθλητές, θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη "πείνα" από όση έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague και στάθηκε τόσο στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού της διοργάνωσης, όσο και στο συναρπαστικό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναντολού Εφές.

Ο φόργουορντ της "βασίλισσας" τόνισε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης και επισήμανε ότι στη Μαδρίτη θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη "πείνα" από όση έχουν όλοι οι ανταγωνιστές τους μαζί, προκειμένου να φτάσουν στη back-to-back κατάκτηση του τίτλου.

"Όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Ακόμα και τώρα που η ομάδα είναι στην κορυφή, δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι "ΟΚ, είμαστε καλά, έχουμε το πλεονέκτημα". Όχι, αυτό δεν μετράει, δεν έχει σημασία" εξήγησε ο Χεζόνια και συνέχισε αναφερόμενος στην αμφίρροπη αναμέτρηση με την Εφές:

"Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για εμάς. Στην παράταση είχα τρελαθεί. Πρέπει να έχεις ένα υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης, να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις πίστη στην ομάδα σου. Να λες ότι "το ματς θα γυρίσει σε εμάς".

Την τελευταία στιγμή, όταν έβαλα το καλάθι, τα συναισθήματά μου ήταν απερίγραπτα. Τελικά καταφέραμε να τους λυγίσουμε. Ήμασταν χαρούμενοι που τα καταφέραμε, ακόμα και αν έπρεπε να πάμε σε 6η και 7η παράταση", ανέφερε ενδεικτικά ο πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το "κλειδί" για να κατακτήσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο της EuroLeague:

"Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη "πείνα" από όση έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί αν θέλουμε να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε πέρυσι στην διοργάνωση", τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος φόργουορντ των Μαδριλένων.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ