EUROLEAGUE

Χεζόνια: "Άσκοπο να συζητάμε τώρα το πού θα βρίσκομαι του χρόνου, δεν με νοιάζει ποιος λέει τι"

Χεζόνια: "Άσκοπο να συζητάμε τώρα το πού θα βρίσκομαι του χρόνου, δεν με νοιάζει ποιος λέει τι"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Μάριο Χεζόνια έχει απομονώσει τον εξωτερικό θόρυβο και όλα όσα γράφονται για το μέλλον του, το οποίο δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στην EuroLeague ή το NBA.

Αναποφάσιστος αναφορικά με το μέλλον του δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κροατικό μέσο Jutarnji list. Το όνομα του 29χρονου φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, αφού αρκετά ισπανικά δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ η Marca ανέφερε πως έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από τη βασίλισσα.

"Δεν ξέρω τι να πω σε αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό μπροστά σε αυτό το δίλημμα ανάμεσα στην EuroLeague και το NBA. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι, που θα βρίσκομαι. Είναι άσκοπο να το συζητάμε τώρα.

Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στην EuroLeague ή στο NBA. Συνήθως ήξερα την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η καριέρα μου και πώς θα εξελισσόταν μια ιστορία για μένα, αλλά τώρα δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα και πρέπει να πω ότι δεν με νοιάζει καν ποιος λέει τι, τι συμβαίνει. Είναι απλά κάπου γύρω μου. Μπαίνει από το ένα αυτί, βγαίνει από το άλλο. Προσπαθώ να ελέγξω στο μέγιστο τις σκέψεις μου, τις αποφάσεις μου για το πού θέλω (να πάω), τι θέλω (να κάνω) και πόσο το θέλω.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τέλος της σεζόν μας, στα τρόπαια τα οποία κυνηγάμε. Και ίσως είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου, ούτε θα άφηνα τέτοια πράγματα να με επηρεάσουν. Στο τέλος της ημέρας, αυτές είναι καλές ανησυχίες", ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Χεζόνια, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα του επόμενου συμβολαίου του στην παρούσα φάση.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ