ΠΑΟΚ

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Χαραλαμπίδης

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Χαραλαμπίδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση την Παρασκευή (28/11) η οποία κράτησε δύο ώρες

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος γκαρντ έχει υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα (λόγω τραυματισμού στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα) και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα επιτυχώς στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Κώστα Σαμαρά η επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό γόνατο του αρχηγού του ΠΑΟΚ Κώστα Χαραλαμπίδη. Η επέμβαση αποκατάστασης της ολικής ρήξης του επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο του Κώστα Χαραλαμπίδη διήρκησε δύο ώρες. Οι ευχές όλων μας είναι για την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση του αρχηγού της ομάδας".

Στο μεταξύ για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την συνέχιση του αγώνα με τον Αρη, στον ΠΑΟΚ επισήμως δεν λένε κάτι για την ώρα. Eίναι γεγονός πως δεν περίμεναν την συγκεκριμένη απόφαση...

Πρέλεβιτς: "Ολοι στο γήπεδο..."

Τέλος, ο Μπάνε Πρέλεβιτς με αναφορά στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο εντός έδρας σαββατιάτικο ματς με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Συγκεκριμένα έγραψε: " H ομάδα σας χρειάζεται πάντα, αύριο όλοι παλατάκι!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ