ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χέινς: "Πακετάρω... τη ζωή μου και αλλάζω χώρα"

Χέινς: "Πακετάρω... τη ζωή μου και αλλάζω χώρα"

Ο Μαρκίς Χέινς ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα. "Τιτίβισε" για το ταξίδι στην Αθήνα.

Αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Σάσαρι, με ήττα από την Μπρίντιζι, ο Μαρκίς Χέινς ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στην Αθήνα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν έχει βέβαια δικαίωμα συμμετοχής στα δύο επόμενα παιχνίδια του Top 16, με Τσεντεβίτα (εκτός) και Αναντολού Εφές (εντός), δεν αποκλείεται όμως να τον δούμε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Κολοσσό (7/2, 16:00).

Πριν από αυτό βέβαια, πρέπει να μαζέψει ό,τι έχει στη Σαρδηνία και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας. Μια διαδικασία που θέλησε να μοιραστεί με τους "ακόλουθούς" του στο Twitter, όπου "τιτίβισε" πως " βασικά, έχω μια μέρα για να πακετάρω όλη μου τη ζωή και να μετακομίσω σε άλλη χώρα".

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου κόμπο γκαρντ στη διάρκεια του αγώνα με την Νταρουσάφακα , πληρώνοντας στη Σάσαρι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αποσπάσει την ελευθέρας του. Η άφιξη του παίκτη είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 00:45 μέσω Ρώμης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ